GewoonDoennn

Coaching,
Individuele retraite,
Klankbeleving

Coaching

“Wanneer je lichter wilt leven, moet je aan de slag met de dingen die je bezwaren”. (Langston Kahn).

Een coachtraject bij GewoonDoennn kan een weg zijn die je daarvoor wilt bewandelen. Het traject bestaat uit 10 uur verspreid over 3 contact momenten. Het eerste moment is een hele dag (6 uur), daarna volgen er nog twee momenten, één na twee weken en één na vier weken.

De coaching vindt plaats in Atelier GewoonDoennn, in Voorst. Voor thee, koffie en lunch wordt gezorgd.

Na het eerste ontmoetingsgesprek, waarin je wens duidelijk wordt, stemmen we af hoe het traject ingevuld gaat worden. Ben je benieuwd of zo’n coachtraject bij je past, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bloemen
Wortels

Individuele retraite

In ieders leven spelen van tijd tot tijd thema’s die echt om aandacht vragen. Wanneer gun je jezelf de tijd en ruimte om naar binnen te keren en te ontdekken wat er onder het thema verstopt ligt? Hoe doe je dat in de waan van de dag, in de hectiek van je leven?

Een individuele retraite in Atelier GewoonDoennn biedt jou de mogelijkheid om onder begeleiding jouw reis aan te gaan. De retraite bestaat uit vier overnachtingen in het Atelier, en drie dagen individuele begeleiding afgestemd op jouw vraag/ thema. Tijdens deze drie dagen wordt je ontzorgt wat betreft eten en drinken zodat je al je aandacht kunt richten op jouw reis en wat daarvoor nodig is.

Spreekt dit je aan of wil je meer informatie neem dan contact met me op.

Klankbeleving

Geloof jij dat alles energie is? Dat klank resoneert in je lichaam en dat dit bijdraagt aan jouw ontspanning? Dat klank jouw zelfhelend vermogen kan aanspreken?
Misschien is dan een klankbeleving iets voor jou. Tijdens een klankbeleving, 1-1,5 uur, laat je je verrassen door de effecten van klank uit verschillende instrumenten. Denk aan klankschalen, drum, rainstick, ocean drum, ratel en fluit.

Door je over te geven aan de effecten van klank zul je de stilte ervaren tussen de klanken en in je lichaam. Dit alles draagt bij aan het loslaten van spanning en het ervaren van ontspanning. Wil je dit een keer ervaren? Neem dan contact op met mij op dan plannen we een afspraak voor een klankbeleving.